Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

İmamoğlu'nun Paralel CHP Toplantısı. İnternete Sızdı.

Siyaset (ÖM) - Önce memleket Gazetesi | 19.07.2023 - 11:45, Güncelleme: 19.07.2023 - 11:50 15289+ kez okundu.
 

İmamoğlu'nun Paralel CHP Toplantısı. İnternete Sızdı.

CHP’de başlayan Değişim kavgasında Bomba bir gelişme yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve parti içerisindeki destekçilerinin Kılıçdaroğlu’nu devirmek için online bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.
Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında ikinci turda yüzde 47,82'yle kaybettiği cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. ‘Değişim’ çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin ileri gelen isimleriyle birlikte bir ‘zoom’ toplantısı yaptı. TOPLANTIYA KATILANLAR Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Özgür Özel, Onursal Adıgüzel, Engin Altay ve Gökhan Günaydın gibi birçok ismin katıldı. 14 dakikalık toplantı kaydı, YouTube üzerinden açılmış olan ‘Değişim Gerçeği’ isimli bir hesap tarafından sızdırıldı. İmamoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Genel Merkez’e teslim edilecek bir dilekçeyi kimlerin imzalayacağı tartışıldı. İmamoğlu’nun ‘değişim’ hareketini CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın’ın koordine ettiği ve bu ismin, toplantı sırasında örgütlere dair sık sık bilgi verdiği görüldü. İşte! O Video
CHP’de başlayan Değişim kavgasında Bomba bir gelişme yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve parti içerisindeki destekçilerinin Kılıçdaroğlu’nu devirmek için online bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında ikinci turda yüzde 47,82'yle kaybettiği cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışması sürüyor.

‘Değişim’ çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin ileri gelen isimleriyle birlikte bir ‘zoom’ toplantısı yaptı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Bülent Tezcan,

Tekin Bingöl,

Muharrem Erkek,

Özgür Özel,

Onursal Adıgüzel,

Engin Altay ve Gökhan Günaydın gibi birçok ismin katıldı.

14 dakikalık toplantı kaydı, YouTube üzerinden açılmış olan ‘Değişim Gerçeği’ isimli bir hesap tarafından sızdırıldı. İmamoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Genel Merkez’e teslim edilecek bir dilekçeyi kimlerin imzalayacağı tartışıldı.

İmamoğlu’nun ‘değişim’ hareketini CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın’ın koordine ettiği ve bu ismin, toplantı sırasında örgütlere dair sık sık bilgi verdiği görüldü.

İşte! O Video

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.