Mevlid Kandili’nde AK Parti’den Maltepe Ziyareti
Mevlid Kandili’nde AK Parti’den Maltepe Ziyareti
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Maltepe’de düzenlenen Mevlid Kandili programı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanı Serkan Bahadır ile birlikte sahada çözüm odaklı temaslarda bulundu.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Maltepe’de vatandaşlarla buluşarak saha çalışmalarına ivme kazandırdı. AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Özdemir, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S.)’in doğumu vesilesiyle Maltepe Merkez Camii’nde düzenlenen Mevlid Kandili programına katıldı.
Program sonrası cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İl Başkanı Özdemir, birebir sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyen Özdemir, çözüm için notlar aldı ve ilgili birimlerle paylaşılacağını belirtti.
Açıklamasında sahada olmanın ve doğrudan temasın önemine vurgu yapan Özdemir, “Teşkilatımızla birlikte kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın derdini dinleyecek, ihtiyaçlarını karşılamak için hep birlikte çalışacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır ise programa katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Biz teşkilat olarak her zaman halkımızın yanındayız. Sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmek için sahadayız.” dedi.
Ziyaretler kapsamında esnafla da bir araya gelen heyet, Maltepe’nin farklı mahallelerinde vatandaşlarla temas kurarak yerel sorunlara dair bilgi aldı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bu saha odaklı yaklaşımı, yerel halk tarafından memnuniyetle karşılandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.