Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Kebir Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in Mutlu Günü

Genel (ÖM) - Önce memleket Gazetesi | 16.05.2026 - 18:47, Güncelleme: 16.05.2026 - 18:59 249 kez okundu.
 

Kebir Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in Mutlu Günü

Türkiye’nin tanınmış süt ve süt ürünleri markalarından Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı ve geçmiş dönem AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Karadeniz’in kızı Hümeyra Karadeniz, düzenlenen nikah töreniyle Yusuf Can Üstün ile hayatını birleştirdi.
İş dünyası ve siyaset camiasının tanınan isimlerinden, Türkiye’nin köklü markalarından Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in kızı Hümeyra Karadeniz dünyaevine girdi. Hümeyra Karadeniz ile Yusuf Can Üstün’ün nikah töreni, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü Çekmeköy Nikah Sarayı’nda gerçekleştirildi. Aile yakınlarının yanı sıra iş, siyaset ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Önceki dönemlerde AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini de yürüten iş insanı Mehmet Karadeniz, davetlilerle yakından ilgilenirken, Karadeniz ve Üstün aileleri bu özel günlerinde tebrikleri kabul etti. Nikah töreninde sade ve şık detaylar dikkat çekerken, çiftin mutluluğu davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Çekmeköy Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen törende aile bireyleri ve yakın dostlar genç çifti yalnız bırakmadı. Türkiye’nin süt ve süt ürünleri sektöründe önemli markalarından biri olan Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in kızının düğünü, iş ve siyaset çevrelerinde de ilgiyle takip edildi. Hümeyra Karadeniz ve Yusuf Can Üstün çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.
Türkiye’nin tanınmış süt ve süt ürünleri markalarından Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı ve geçmiş dönem AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Karadeniz’in kızı Hümeyra Karadeniz, düzenlenen nikah töreniyle Yusuf Can Üstün ile hayatını birleştirdi.

İş dünyası ve siyaset camiasının tanınan isimlerinden, Türkiye’nin köklü markalarından Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in kızı Hümeyra Karadeniz dünyaevine girdi.

Hümeyra Karadeniz ile Yusuf Can Üstün’ün nikah töreni, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü Çekmeköy Nikah Sarayı’nda gerçekleştirildi. Aile yakınlarının yanı sıra iş, siyaset ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı törende çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Önceki dönemlerde AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı görevini de yürüten iş insanı Mehmet Karadeniz, davetlilerle yakından ilgilenirken, Karadeniz ve Üstün aileleri bu özel günlerinde tebrikleri kabul etti.

Nikah töreninde sade ve şık detaylar dikkat çekerken, çiftin mutluluğu davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Çekmeköy Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen törende aile bireyleri ve yakın dostlar genç çifti yalnız bırakmadı.

Türkiye’nin süt ve süt ürünleri sektöründe önemli markalarından biri olan Kebir Süt’ün Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz’in kızının düğünü, iş ve siyaset çevrelerinde de ilgiyle takip edildi.

Hümeyra Karadeniz ve Yusuf Can Üstün çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.