Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Başkan Yazıcıoğlu’ndan Basın Emekçilerine Anlamlı Kutlama

Güncel (ÖM) - Önce memleket Gazetesi | 24.07.2025 - 10:30, Güncelleme: 24.07.2025 - 11:23 1669 kez okundu.
 

Başkan Yazıcıoğlu’ndan Basın Emekçilerine Anlamlı Kutlama

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini büyük bir özveriyle sürdüren tüm basın mensuplarının bayramını kutladı. Başkan Yazıcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Basın, halkın haber alma hakkının en güçlü teminatıdır. Görevlerini ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüren basın çalışanlarımız, demokratik hayatımızın gelişmesinde hayati rol oynamaktadır. Tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Başkan Yazıcıoğlu, özellikle yerel basının şehirlerin sesi olduğunu ve halk ile yönetim arasındaki köprü görevini başarıyla sürdürdüğünü belirterek, bu alanda çalışan tüm gazetecilere teşekkür etti.    
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsuru olduğunu vurguladı.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini büyük bir özveriyle sürdüren tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

Başkan Yazıcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Basın, halkın haber alma hakkının en güçlü teminatıdır. Görevlerini ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüren basın çalışanlarımız, demokratik hayatımızın gelişmesinde hayati rol oynamaktadır. Tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Başkan Yazıcıoğlu, özellikle yerel basının şehirlerin sesi olduğunu ve halk ile yönetim arasındaki köprü görevini başarıyla sürdürdüğünü belirterek, bu alanda çalışan tüm gazetecilere teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.