Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Maltepe Emniyetinde Görevli Polis Memuru Fetö'den İhraç Edildi.

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 00:00, Güncelleme: 04.04.2021 - 00:00 4208+ kez okundu.
 

Maltepe Emniyetinde Görevli Polis Memuru Fetö'den İhraç Edildi.

İstanbul’da fetö terör örgütleri ile ilgili başarılı operasyonlar yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğünün devam eden çalışmaları sonrasında bazı polis memurları memuriyetten ihraç edildi. Bu ihraçlardan birisi de Maltepe Emniyet Müdürlüğünde yaşandı. Maltepe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Küçükyalı polis karakolunda Mağdur P.K’nın ifadesi alınan polis memurlarından birinin Fetö terör örgütünden dolayı Geçmişten süregelen soruşturmaları sebebi ile memuriyetten ihraç edildiği öğrenildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak araç kullandığı konusu ile ilgili mağdur sıfatı ile P.K Maltepe Küçükyalı Karakolunda İfade verdi. İşlem sonrasında ifadeyi alan bir polis memurunun açığa alındığı iddia edildi. Ancak konu çok farklı çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre mağdur P.K’nın ifadesini alan polis memurlarından birinin geçmişten süregelen fetö terör örgütü soruşturmalarından dolayı memuriyetten ihraç edildiği ve Mağdur P. K’nın ifadesi ile ilgili uzaktan yakından herhangi bir bağının bulunmadığı öğrenildi. Alkollü araç kullanarak kaza yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın mağdur ettiği Pınar.K’nın  ifadesini alan Polis Memurunun Fetö iltisaklı iddiası ile Kurul tarafından 375 sayılı Kanun Hükmünde kararnamenin geçici 35.maddesi gereğince Memuriyetten ihraç edildi.

İstanbul’da fetö terör örgütleri ile ilgili başarılı operasyonlar yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğünün devam eden çalışmaları sonrasında bazı polis memurları memuriyetten ihraç edildi. Bu ihraçlardan birisi de Maltepe Emniyet Müdürlüğünde yaşandı.

Maltepe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Küçükyalı polis karakolunda Mağdur P.K’nın ifadesi alınan polis memurlarından birinin Fetö terör örgütünden dolayı Geçmişten süregelen soruşturmaları sebebi ile memuriyetten ihraç edildiği öğrenildi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak araç kullandığı konusu ile ilgili mağdur sıfatı ile P.K Maltepe Küçükyalı Karakolunda İfade verdi. İşlem sonrasında ifadeyi alan bir polis memurunun açığa alındığı iddia edildi. Ancak konu çok farklı çıktı.

Edindiğimiz bilgilere göre mağdur P.K’nın ifadesini alan polis memurlarından birinin geçmişten süregelen fetö terör örgütü soruşturmalarından dolayı memuriyetten ihraç edildiği ve Mağdur P. K’nın ifadesi ile ilgili uzaktan yakından herhangi bir bağının bulunmadığı öğrenildi.

Alkollü araç kullanarak kaza yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın mağdur ettiği Pınar.K’nın  ifadesini alan Polis Memurunun Fetö iltisaklı iddiası ile Kurul tarafından 375 sayılı Kanun Hükmünde kararnamenin geçici 35.maddesi gereğince Memuriyetten ihraç edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.