Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Sakarya Pamukova'da 300 vatandaşa sağlık taraması

Sağlık 24.01.2023 - 12:24, Güncelleme: 24.01.2023 - 14:12 82702+ kez okundu.
 

Sakarya Pamukova'da 300 vatandaşa sağlık taraması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yılın ilk tarama ve bilinçlendirme çalışmalarını Pamukova’nın Gökgöz ve Turgutlu mahallelerinde gerçekleştirdi.
 Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ‘Sağlık Sokağı’ projesiyle vatandaşlara sağlık hizmeti götürüyor. Sağlık sokağınınyeni durağı Pamukova Gökgöz ve Turgutlu oldu. Sağlık sokağında, vatandaşların genel sağlık taramaları ve ölçümleri yapılıp, kanser türleri ve göz sağlığıyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. 300 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp merkezi, Öğrenci Hemşireler, Sakarya Optisyen- Gözlükçüler Odası ve Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu yer aldı. Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün sağlık sokağını ziyaret edip bilgi aldı. Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yapılan açıklamada kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapılıp, “300 vatandaşımızın şeker, nabız, tansiyon ve satürasyon ölçümlerini gerçekleştirdik. Bağırsak kanseri, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri olmak üzere birçok kanser türünde bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yaptık. Tamamı ücretsiz olan taramaların yanı sıra ücretsiz gözlük bakımı, renk körlüğü ve görme keskinliği testleri gerçekleştirildi.Göz ve görme sağlığı ile alakalı bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapıldı" denildi.  
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yılın ilk tarama ve bilinçlendirme çalışmalarını Pamukova’nın Gökgöz ve Turgutlu mahallelerinde gerçekleştirdi.

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ‘Sağlık Sokağı’ projesiyle vatandaşlara sağlık hizmeti götürüyor.

Sağlık sokağınınyeni durağı Pamukova Gökgöz ve Turgutlu oldu. Sağlık sokağında, vatandaşların genel sağlık taramaları ve ölçümleri yapılıp, kanser türleri ve göz sağlığıyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

300 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp merkezi, Öğrenci Hemşireler, Sakarya Optisyen- Gözlükçüler Odası ve Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Genç Optisyenler Komisyonu yer aldı. Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün sağlık sokağını ziyaret edip bilgi aldı.

Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yapılan açıklamada kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapılıp, “300 vatandaşımızın şeker, nabız, tansiyon ve satürasyon ölçümlerini gerçekleştirdik. Bağırsak kanseri, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri olmak üzere birçok kanser türünde bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yaptık. Tamamı ücretsiz olan taramaların yanı sıra ücretsiz gözlük bakımı, renk körlüğü ve görme keskinliği testleri gerçekleştirildi.Göz ve görme sağlığı ile alakalı bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yapıldı" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.