Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Ünlü şefler, ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü 3 bin Tuzlalı’ya bayram tatlısı hazırladı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 00:00, Güncelleme: 23.05.2020 - 00:00 3484+ kez okundu.
 

Ünlü şefler, ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü 3 bin Tuzlalı’ya bayram tatlısı hazırladı

3 binin üzerinde 65 yaş üstü Tuzlalı’ya sakızlı muhallebi Aralarında Jale Balcı, Murat Bozok, Muhsin Ertürk, Türev Uludağ, Çiğdem Seferlioğlu, Semen Öner, Umut Ünlüyen, Sinem Çapraz ve Duygu Tuğçu’nun bulunduğu ünlü şeflerin menüsünde sakızlı muhallebi vardı. Şeflerin hazırladığı dumanı üzerindeki tatlılar, gıda dağıtım kriterlerine uygun olarak ambalajlanarak güvenli biçimde Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından 3 binin üzerinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin adresine teslim edildi.  Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlara Tuzla Belediyesi olarak Covid 19 döneminde sosyal yardım çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini belirten Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Aşevi Mutfağımızda her gün 3 bin ihtiyaç sahibimize sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın sağlıktan, gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını giderebilmek için ciddi bir çaba harcıyoruz. Bu organizasyonla da ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek sunmak, onların moral ve motivasyonlarını yükseltmek için bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nı karşılarken ihtiyaç sahibi 65 yaş üstümüzü mutlu etmek adına Türkiye’nin ünlü şeflerinin hazırladığı bayram tatlısı ile ağızlarını tatlandırmak istedik. Bize bayram tatlısıyla desteklerini sunan değerli şeflerimize ve organizasyonumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tuzlalı vatandaşlarımızı keyifli görmek, bizleri onlardan daha çok mutlu ediyor. Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şimdiden tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlarımız olmasını diliyorum” dedi.

3 binin üzerinde 65 yaş üstü Tuzlalı’ya sakızlı muhallebi

Aralarında Jale Balcı, Murat Bozok, Muhsin Ertürk, Türev Uludağ, Çiğdem Seferlioğlu, Semen Öner, Umut Ünlüyen, Sinem Çapraz ve Duygu Tuğçu’nun bulunduğu ünlü şeflerin menüsünde sakızlı muhallebi vardı. Şeflerin hazırladığı dumanı üzerindeki tatlılar, gıda dağıtım kriterlerine uygun olarak ambalajlanarak güvenli biçimde Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından 3 binin üzerinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin adresine teslim edildi.

 Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlara

Tuzla Belediyesi olarak Covid 19 döneminde sosyal yardım çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini belirten Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Aşevi Mutfağımızda her gün 3 bin ihtiyaç sahibimize sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın sağlıktan, gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını giderebilmek için ciddi bir çaba harcıyoruz. Bu organizasyonla da ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek sunmak, onların moral ve motivasyonlarını yükseltmek için bir araya geldik. Ramazan Bayramı’nı karşılarken ihtiyaç sahibi 65 yaş üstümüzü mutlu etmek adına Türkiye’nin ünlü şeflerinin hazırladığı bayram tatlısı ile ağızlarını tatlandırmak istedik. Bize bayram tatlısıyla desteklerini sunan değerli şeflerimize ve organizasyonumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tuzlalı vatandaşlarımızı keyifli görmek, bizleri onlardan daha çok mutlu ediyor.

Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şimdiden tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hayırlı ve sağlıklı nice bayramlarımız olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve oncememleket.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.