CHP'li Başkan Köymen'den, Yusuf Özgün'e Savcılık hamlesi

Muhalefet kimliğini meclis kürsüsünde ve sosyal medya hesaplarında aktif şekilde sürdüren Yusuf Özgün, yaptığı paylaşımlarla Maltepe’de belediye yönetimini eleştiriyor ve vatandaşları bilgilendirdiğini söylüyor. Özgün’ün sosyal medya paylaşımlarına gelen yorumlardan rahatsız olan Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’in, meclis üyesinin sosyal medya hesaplarının kapatılmasını talep ettiği öne sürüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yusuf Özgün, kendisine yönelik şikâyet girişimini “susturma çabası” olarak değerlendirdi. Özgün, “Halkın gerçekleri öğrenmesinden rahatsız olanlar beni susturmak istiyor. Ne olursa olsun Maltepe halkına doğruları anlatmaya devam edeceğim” dedi.

Başkan Köymen cephesinden ise konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Şikâyetin nasıl bir sonuç doğuracağı ve yargı sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.