Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Ersoy Hastanesi

Maltepe Belediyesi rüşvet soruşturmasında 12 kişiye tutuklama talebi

Asayiş (ÖM) - Önce memleket Gazetesi | 26.05.2022 - 16:25, Güncelleme: 26.05.2022 - 18:07 1351+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi rüşvet soruşturmasında 12 kişiye tutuklama talebi

Maltepe Belediyesi’ne yönelik yapılan rüşvet operasyonu soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gözaltı sürelerinin dolmasının ardından bugün adliyeye getirilen 19 şüpheliden 12’si tutuklama talebiyle, 7’si ise adli kontrol talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
Aralarında CHP'li eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları ve şu anda CHP'li İBB'de Tasarım Müdür Yardımcılığı yapan Haydar Battal'ın da olduğu 19 şüpheliye yönelik 'Örgüt olarak rüşvet almak, vermek' 'Aracılık etmek' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlenmişti. 19 ŞÜPHELİ ADLİYEYE GETİRİLDİ İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ek gözaltı süreleri dolan 19 şüpheli bugün İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi. 12 ŞÜPHELİYE SAVCILIKTAN TUTUKLAMA TALEBİ Savcılık işlemlerinin ardından 19 şüpheliden aralarında İBB'de Tasarım Müdür Yardımcılığı yapan Haydar Battal'ın da olduğu 12 şüpheli tutuklamaya sevk edilirken 7 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Hakimliğe sevk edildi.  
Maltepe Belediyesi’ne yönelik yapılan rüşvet operasyonu soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gözaltı sürelerinin dolmasının ardından bugün adliyeye getirilen 19 şüpheliden 12’si tutuklama talebiyle, 7’si ise adli kontrol talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Aralarında CHP'li eski Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları ve şu anda CHP'li İBB'de Tasarım Müdür Yardımcılığı yapan Haydar Battal'ın da olduğu 19 şüpheliye yönelik 'Örgüt olarak rüşvet almak, vermek' 'Aracılık etmek' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlenmişti.

19 ŞÜPHELİ ADLİYEYE GETİRİLDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ek gözaltı süreleri dolan 19 şüpheli bugün İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

12 ŞÜPHELİYE SAVCILIKTAN TUTUKLAMA TALEBİ

Savcılık işlemlerinin ardından 19 şüpheliden aralarında İBB'de Tasarım Müdür Yardımcılığı yapan Haydar Battal'ın da olduğu 12 şüpheli tutuklamaya sevk edilirken 7 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Hakimliğe sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.