Zübeyde Toptaş Delipınar CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığına Aday

16 Şubat’ta düzenlenecek olan CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Zübeyde Toptaş Delipınar, kadınların örgütlü çalışmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Maltepe’de özellikle CHP’li kadınların, örgütlü bir çalışma yürütmesinin gerektiğine vurgu yapan Delipınar, “Partide bulunan kadın üyelerimiz ile sırt sırta çalışarak, menfaat beklemeden partimizin yararına gece ve gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şimdi Maltepe Kadın Kolları İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Parti içinde ki uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben her zaman dışlayan değil, bütünleyici örgütlü bir çalışmadan yanayım. Parti içinde her arkadaşımın düşüncelerine saygı duyarak, hepsinden ders çıkartarak çalışmalarımı sürdüreceğim.

İl Başkanlığı ve belediyelerimiz ile birlikte projelerimizi gerçekleştireceğiz. Partimizi bir adım daha ileriye taşımak için çalışacağız. Partili kadınlarımızın bana güven duyması çok önemli. Bana güven duyan partili kadınlarımızın desteğini bekliyorum. Bu görevde başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.