TRKTYD Genel Başkanı Suat Sandalcı 2023 seçimlerine hazırlanıyor.

Sivil toplum kuruluşları ve iş çevresinden ciddi destek alan TRKTYD Genel Başkanı Suat Sandalcı,  2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Başkan Sandalcı "Milletimiz için Dernek ve STK’lar vasıtası ile yürüttüğüm çalışmaları meclis çatısı altında sürdürmek için 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.’’ dedi.

2023 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti'den İstanbul Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan ve görev verilmesi halinde görevden kaçmayacağını belirten Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Sandalcı; "Siyasete atılmam konusunda yakın çevrem, dostlarım, sosyal medyadaki takipçilerim ve yakinen tanıdığım siyasi büyüklerimin ve STK.ların  yoğun bir desteği var. Ancak siyasette, 'Görev İstenmez Verilir' düsturu bizim ilkemizdir. Sonuç ne olursa olsun eğer ülkemize ve milletimize yararlı bir siyasetçi olabileceksek Allah bize nasip etsin" dedi.

SUAT SANDALCI KİMDİR?

Rize merkeze bağlı Kırtepe Köyünde (Eski adı Kandava) 1985 yılında dünyaya gelen Suat Sandalcı, ilk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı.

Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan ve üst düzey yönetim faaliyetleri çerçevesinde iş hayatını sürdüren Suat Sandalcı, aynı zamanda Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanlığı görevini yürütüyor. Sandalcı, evli ve iki çocuk babasıdır.