Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı öğrencilere okul kıyafeti yardımında bulundu

Okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara okul kıyafeti yardımları sürüyor. Bayramlarda dâhil olmak üzere Yardıma muhtaç Birçok kişiye yardımında bulunan Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, artan fiyatlar nedeniyle çocuklarının okul kıyafetleri ve malzemelerini karşılamakta zorlanan onlarca aileye ulaştı.

Çocukları baştan ayağa giydiren Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı, okul kıyafeti yardımları yaparak çocukların daha insani bir eğitim almalarına vesile oldu.

Yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çetin, Mimar Sinan İmar Kültür ve Eğitim Vakfı olarak 2022 Yılı İhtiyaç sahibi Öğrenci Giydirme Projesi kapsamında aralarında yetim ve öksüz öğrencilerinde bulunduğu yaklaşık 300 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunduklarını belirtti.

Çetin, öğrencilerin yüzünü güldürdükleri için mutlu olduklarını ifade ederek projeye destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çetin, projenin yıl boyunca devam edeceğini bildirerek proje için hayırseverlerden destek istedi.