Mimar Fatih Binici İstanbul Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Mimar Fatihi Binici, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, ”Uzun yıllardır neredeyse istisnasız her günümüzü sahada halkımızın içinde geçirerek, hemşerilerimize hizmet derdinde olduk. İstanbul İl Başkanlığımıza 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık.

Rabbim İstanbul’umuza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin bizlere.” ifadelerini kullandı.

 FATİH BİNİCİ KİMDİR.

1986 yılında Sivas suşehri’nde doğan Binici, İstanbul Maltepe’de ikamet etmektedir. İlk, Orta ve Liseyi bu şehirde tamamladı. Ortaöğretim tahsilinden sonra 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Mimarlık bölümünü başarı ile bitirdi. Çalışma hayatını küçük yaşlardan itibaren başlayan Binici, Üniversite tahsilinin ardından aile şirketlerinde İnşaat, Akaryakıt İstasyonu ve Restoran sektörlerinde görev aldı ve bu görevlerine bugün de devam etmektedir.

Yaklaşık 500’den fazla kişinin istihdam edildiği Fim Yapı ile İmşaat sektöründe, Kelkit Vadisi Petrol Opet Maltepe, Pendik Shell Petrol, Gebze Kelkit Vadisi Opet ile Akaryakıt satış istasyonlarında, Ataşehir Metropol Kara Fırın’dai Ataşehir Brandium Kara Fırın, Sivas Döner, Bakırköy Celal Usta’da gıda ve restaurant zincir şubelerinin yöneticiliğini yapmaktadır. İyi derecede İngilizceye sahip olan Binici, Evli ve 2 çocuk babasıdır.