MHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Can ILDIRI'dan Bayram Mesajı

Can Ildırı, mesajında, başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, tüm İslam âleminin mübarek kurban bayramı ile birlikte güzel yarınlara erişmesi temennisinde bulundu.

Bayramların milleti birbirine yakınlaştırdığını ifade eden Can Ildırı, şunları kaydetti: ""Kurban Bayramı’na kavuşmanın, üzerimize vacip bir görevi bir kez daha yerine getirmenin manevi değer ve hazzını milletçe yaşıyor ve yaşatıyoruz. Bayramlar milli ve manevi değerlerin pekişmesine, dini şuur ve duygunun gelişmesine, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine vesile olan müstesna ve özel günlerdir" ifadelerine yer verdi.

Ildırı mesajını şöyle sürdürdü:

"Bayramlar, kucaklaştığımız, dargınlarımızla barıştığımız, yaşlıları, yetimleri, öksüzleri hatırladığımız kutsal günlerimizdir. Türkiye’nin bütün güzellikleri, mahalli ve milli bütün kazanımları göz nurumuz, gönül aşımız, yürek atışımız, meşale gibi yanan ve asla sönmeyecek ortak anımız, ortak mirasımızdır. Türk İslam âlemin mübarek Kurban Bayramımızı kutlar, sevdikleriniz ile beraber güzel günler temenni ediyorum"