Maltepe'nin sevilen işadamı Can Ildırı MHP İstanbul İl Yönetiminde

Yıllardır Maltepe’de saygın kişiliği ile tanınan işadamı Can Ildırı, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim'in atanmasının ardından MHP İstanbul İl Yönetim kurulunda görevlendirildi.

İşadamı ve Maltepe MHP’deki görevi gereği MHP kadrolarında yer alan Ildırı, MHP İL başkanının talebiyle İl yönetiminde görevlendirildi.

MHP İl Başkanı Sertel Selim’in İl Başkanlığına atanmasının ardından oluşturulan yönetim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla kesinleşti. Kesinleşen yönetim içerisinde yer alan Can Ildırı, “Milliyetçi duygularımın partisi olan MHP için yıllardır bulunduğum her alanda heyecanla hizmet etmekten şeref duydum. Vatan, millet, bayrak sevgisiyle büyüyüp, yaşadığımız bu topraklarda bu sevgiyi paylaştığım ve hizmet etmekten gurur duyduğum MHP İstanbul İl Başkanlığında görev almak beni heyecanlandırdı. MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim’in teveccühü ile il yönetiminde görev almam istendi, bu teklifi gurur duyarak kabul ettim. Partimin bana vereceği görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum” dedi.

Öte Yandan, Can Ildırı’nın haricinde Maltepe’den İsmail İnan, Eyüp Ülger ve Salim Kılıç’ta MHP İl yönetiminde görev aldılar.

İşte! MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Listesi