Maltepe Cemevi Birlik ve Beraberlik kahvaltısında Buluştu.

Maltepe Cem evinde gerçekleştirilen birlik ve beraberlik kahvaltısına katılımın yüksek olduğu görülürken katılımcılara bir konuşma gerçekleştiren Cem evi derneği Başkanı Aydın Özdemir Şunları söyledi. ‘’öncelikle burada bulunmanızdan dolayı yönetimin adına mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

9 Ekim’de yapılan seçim sonucunda göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu güne çeşitli temaslarda bulunduk. Aynı zamanda eksikliklerin tespiti ve yapacaklarımızın planlamasını sağladık. Geçmişten bugüne görev yapmış Başkanlarımızın yaptıklarını tespit ettik. Ahde vefa içerisinde Başkan Bayram Aktaş ve Yusuf Er başkanlarımızın isimlerinin yaşatılması içim girişimlerde bulunduk. Bu girişim neticesinde Cem evi mutfağımıza Bayram Aktaş, Yemekhanemizin ismine de Yusuf Er isimlerini verdik. Hüseyin Perçin ve Hıdır Kaya ile de temas kurup ortaya koydukları eserlerinin daha da güzelleştirilmesi için çaba sarf edeceğiz.

Geride bıraktığımız 40 günde tespit ettiğimiz eksiklikler ve önümüzdeki 3 yıl yapacaklarımız daha öncede olduğu gibi bundan sonrada siz değerli canlarımızın değerli katkıları ile olacaktır. Geçmiş yıllarda çeşitli sebeplerle yitirdiğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu sizlerle birlikte canlandıracağımıza eminiz.

Her zaman söylediğimiz gibi burası bizim, sizin, olduğu gibi bizlerden daha çok bu kültürü ve inancı birlikteliği devam ettirecek olan çocuklarımızındır.’’ Diye ifade etti.