LGS Türkiye birincisi Eser Koleji’nden!

Maltepe Özel Eser Koleji öğrencisi Burak Sağlamdemir, hem okulunu, hem de Maltepe’yi gururlandırdı. 2019 LGS sınavında, sınava giren öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İnkılap Tarihi, İngilizce ve Din Kültürü olmak üzere toplam 6 branşta 90 soruya cevap verdi. Yoğun bir hazırlık döneminden geçen Türkiye geneli tüm 8. Sınıf öğrencileri LGS’ye girmenin gerginliğini de yaşadı. Matematik ve Fen Bilimleri branşlarındaki sorular öğrencileri oldukça zorlasa da Maltepe’den 90 soruyu doğru yanıtlayan tek öğrenci Burak Sağlamdemir, okulu Eser Kolejine, ailesi ve Maltepe’ye, Türkiye birincisi olma gururunu yaşattı.

SAĞLAMDEMİR’İ TEBRİK ETTİ

Eser Koleji Kurucusu Ömer Şahan, öğrenci Sağlamdemir ve ailesini tebrik ederek, “Türkiye geneli LGS sınavında Türkiye birincisi çıkaran okulumuz başarılı adımlarla yürümeye devam edecek” dedi.

Şahan; “Kalıcı Eserler bırakır” sloganıyla yola çıkan Eser Koleji emin adımlar ile yoluna devam ediyor. 20 yıllık dershane ve özel okul tecrübesiyle iki yıl önce Maltepe’de açılan Eser Koleji ikinci eğitim-öğretim yılında LGS’de büyük bir başarıya imza atmıştır. Eser Kolej’inde eğitim gören 8. sınıf öğrencimiz Burak SAGLAMDEMİR bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olmuştur. Bir yanlış iki yanlış yaparak yüksek başarı gösteren okulumuz tüm öğrencileri ile iki yıl gibi kısa sürede bölgesinde adından bahsettiren okul olarak ön plana çıktı. Bu başarıyı şahsi twitter hesabından duyuran okul kurucusu Ömer Şahan, emek veren ter döken tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Okul Kurucusu, eğitimci-yazar Ömer Şahan yüzlerce kampüs, binlerce öğrenci içinden öğrenci çıkarmak değil, tek kampüs yirmi beş 8.8. sınıf öğrencisi arasından Türkiye 1.si çıkaran okulumuzda bu başarıda imzası olan okul yöneticilerimize, 8.8. sınıf mentör öğretmenimize, branş öğretmenlerimize, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Emin adımlarla yürümeye devam edecek, aile-okul-öğretmen her zaman iş birliği içinde kalarak çocuklarımızın hedeflere ulaşmasında bir ekip çalışması sergileyerek,ile hedeflere ulaşmalarına katkı sağlayacağız.

Halk ozanı büyük usta Aşık Veysel’in dediği gibi ‘Her kim ki olursa bu sırra mazhar Dünyaya bırakır ölmez bir ESER’. Geleceğe bırakacağımız en büyük eser çocuklarımızdır.