Kastamonulu İşadamı Veli Çelik CHP'den Belediye Meclis Üyeliğine başvuruda bulundu.

Maltepe'de Kastamonuluların önde gelen isimlerinden ve Maltepelilerin sevdiği İşadamı Veli Çelik, CHP'den Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Çelik, Yaptığı açıklamada ''Eğer Parti Büyüklerimiz ve  ilçe halkımız bize bu görevi verirlerse Maltepemiz için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Veli Çelik Kimdir.?

1977 yılında Kastamonu İnebolu doğumlu olan Evli ve 3 çocuk babası Veli Çelik, ilk-orta ve lise öğrenimini Maltepe de tamamladı.
Kastamonu Üniversitesi Abana kampüsü yerel yönetimler 2. sınıf öğrencisi olarak  eğitimine devam eden Çelik, 20 yıl Maltepe Kastamonu İnebolu ilçesi çevre köyleri yardımlaşma dernek başkanlığı, Kastamonu konfederasyonu kurucusu Kasder yöneticiliği, Maltepe Kasder kurucu kadroların da görev aldı. Halihazırda İnebolu dernekler federasyonu başkanı ve Başıbüyük Mah kentsel dönüşüm dernek başkanı olarak görevi devam ediyor. Maltepe spor eski yönetim üyesi ve başkan yardımcılığı görevi de yapan Çelik, 15 Yıldır kendi şirketi olan Çelik Turizm ve personel taşımacılığı işlerini yapıyor. Veli Çelik 2019 Yerel Seçimlerinde Maltepe belediyesi yedek meclis üyesi olarak seçildi.