İyi Parti Maltepe Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

İlçe Başkanı Bayraktar, İYİ Partinin kuruluşunun 4’üncü yılına ulaştığını bildirerek partililere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bayraktar; “İYİ Parti kurulalı 4 yıl oldu, üye sayımız her geçen gün artıyor. Özellikle genel başkanımızın her Salı günü yaptığı toplantıdan sonra yoğun bir talep geliyor. Bu nedenle gururluyuz, umutluyuz. İlçemize gelecek olursak yeni binamıza taşınalı yaklaşık 6 ay oldu. Burada hem yeni ilçe binamızda sizlerle buluşmak hem de bizlere ilgili sorularınızı yanıtlamak için bugün burada toplandık”  diye konuştu.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dursun Çolak, ise yaptığı konuşmada ‘’İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı çalışmalarda; “Ülkemizin tüm il ve ilçelerini gezerek basın mensupları aracılığıyla vatandaşların dertlerini dinliyor ve bu sorunları hem TBMM’de hem de yayın organlarında dile getiriyoruz” diye konuştu.

Çolak; “Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını raporlar ataşehir escort halinde milletvekillerimize veriyor ve mecliste önerge verilmesini sağlıyor. Bütün bunların yanında yerel basın emekçilerinin de sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları anlamakla birlikte bizler iktidarlık sürecinde bu sorunları en kısa sürede çözüp yerel basınımıza sahip çıkacağız. Ancak bunu yaparken şöyle bir olgu içinde düşünülmesini istemiyorum. Bunu yaparken sadece yandaş medya bazında değil; dürüst, güvenilir, adil, demokratik ama özgürce her şeyi vatandaşıyla birleştirebilen ve yeri geldiğinde bizlerinde yanlışlarını eleştirebilen özgür basın oluşturma düşüncemiz var.

İktidar eliyle insanlara yerleştirilmiş bir korku var. İşini kaybetme, aşını kaybetme, evladının mesleğinden edileceği korkusu. Ancak memleketini ve milletini seven ve gizli bir şekilde bizlerle yol alan ve bizlere gönül veren vatandaşlarımızla bizler bir araya geliyoruz. Biz vatandaşımıza ‘ben kaybedersem sende kaybedersin’ anlayışıyla bu korku imparatorluğunu yükleyen iradeye karşıyız. Son yaşanan meselelere geldiğimizde kaçak göçmen işgali, kayıtlı göçmen işgali adı altında yapılan yanlış politikalar bizi ileriye götürmez. Dünya genelinde 12 Milyon göçmenin olduğu söyleniyor ve bunun yarısı Türkiye’de. Hiçbir Avrupa ülkesi elini taşın altına koymuyor.

Türk Milleti; adil, demokratik, kalkınmacı bir parti olarak bizler bu akına müsaade etmeyi düşünmüyoruz. Bütün bunların yanında maalesef sorunlarımız göçmen meselesiyle bitmiyor. Bu ülke Devlet Töresiyle yönetilmiyor. Kişisel hırslar ve beklentilerle yönetiliyor. Biz bunu istemiyoruz. Devlet olarak, ülkenin vatandaşına sahip çıkarak bir güven içinde yönetmesi gerekirken, maalesef devletim tüm kurumları şahsi çıkarlar üzerine kurulmuş ve bu çıkar ve beklentiler üzerine yönetiliyor. Biz bu düzene dur demek adın Sayın Genel Başkanımızla beraber 3 yıl önce mücadelemizi başlattık. Önceki siyasi partimizde İYİ hareket başlamıştı, orada siyaset yapma fırsatı bize verilmediği için İYİ Parti hareketi oluştu” diye konuştu.

Toplantı, dilek, temenni ve sohbetlerinin ardından son buldu.