İyi Parti Adalar İlçesi Pazar Günü Kongreye Gidiyor

İyi Parti Adalar İlçe Başkanı Ayse Şakir, 2. olağan genel kurul toplantılarının 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 10.00da Anadolu Klubünde yapilacagani soyledi.

Şakir ” Partimizi daha ileri bir noktaya götürme anlamında, kongremizden daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Tüm partililerimizle el ele vererek, güçlü bir iktidar yolunda adımlarımızı emin emin ilerletiyoruz.  23 Şubat günü yapılacak kongremize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Ayşe Şakir Kimdir?

1964 yılında Istanbul, Buyukada doğumlu olup, lise öğrenimini İngiltere’de tamamladı. Londra Universitesi Grafik ve Dizayn bölümünden 1988 yılında mezun oldu. İngiltere’de bulunduğu 1976-1988 tarihleri arasında Chelsea Sanat Okulu ve Byam Shaw Sanat Okulu’nda sanat tarihi ve işletme alanlarında ayrıca eğitim görmüştür. İş hayatına 1988 yılında ana merkezi İngiltere Londra’da bulunan kurucusu Sampson Tyrrell olan Brand Union firmasında kurumsal kimlik üzerine uzmanlaşmıştır.

7 senelik uzmanlık pozisyonunun ardından 1995-1998 tarihleri arasında Hürriyet Londra İngiltere temsilcilik ofisinde reklam müdürlüğü görevini üstlendi. Bu tarihler arasında Londra Magazin adı altında Türklere yönelik haftalık olarak çıkarılan derginin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir. 1998 yılında iş hayatına İngiltere Londra merkezli GMW Mimarlık Ofisi’nde iç desinatörlük görevini yürüterek devam etti. 1999 yılında Türkiye’ye dönerek Raks Holding A.Ş’de İstanbul yönetim kurulu başkanı asistanlığı görevine atandı. 1999-2006 yılları arasında Chevron madeni yağlar markasının Türkiye temsilcisi olarak görev yaptı. Mart 2007’den günümüze Demircan Makine şirketinin ithalat ve ihracat biriminin başında görev yürütmektedir.

Şakir 1991 yılında Moskova’da Sabancı Grubu adına ‘Dünyanın En İyi Paket Dizaynı’ ödülünü almıştır. Halen, Londra The Arts Club, Mutfak Dostları Derneği, İstanbul Filarmoni Derneği, Galatasaray Futbol Kulübü ve Adalar Kültür Derneği kuruluşlarına üyeliklerini devam ettirmektedir. İyi Parti ile siyasete atılan Şahin, Adalar İyi Parti ilçe kurucularından olup 2019 tarihinde İyi Parti Adalar İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir.