İstanbul Gençler Gücü Spor Kulübünden TFF. İl temsilcisine Plaket

İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı ÖZGÜR SUBAŞI ve Sanatçı ŞEBNEM CEYHAN'ın Hazırlayıp Sunduğu Spor Sanat Panorama Programı GALA TV, TFF İstanbul İl Temsilcisi ALİ MUHAMMET TANRIYAŞÜKÜR’Ü Makamında Ziyaret Ederek Futbol Camiası için Yaptığı Çalışmalar ve Spor Sanat Panorama Programına Verdiği Katkılardan Dolayı TEŞEKKÜR Ederek PLAKET Verdi.

Genç Başkan ÖZGÜR SUBAŞI “ALİ TANRIYAŞÜKÜR başkanımızın İstanbul amatör Spor Kulübleri için yaptığı çalışmalar ortada Türk futboluna ve Amatör Spor Kulübü Camialarına Elinden Geldiğince Hizmet Eden TFF İstanbul İl Temsilcisi ALİ TANRIYAŞÜKÜR Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

deneme bonusu veren siteler

ALİ TANRIYAŞÜKÜR de ÖZGÜR SUBAŞI’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken 2019-2020 Futbol Sezonunda Sahada Mücadele Eden Tüm Takımlarımıza Oynayacağı Müsabakalarında Fair Play ve Centilmence Geçmesini Temeni Ederim.  TÜM Takımlarımıza Başarılar Dilerim.” Dedi

Tanrıyaşükür, Spor Sanat Panorama Programını Hazırlayan ve Sunan Amatör Kulübleri Ekranlara Taşıyan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’a Teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.