İş İnsanı Muhammet Sait Özbayrak Ak Parti İstanbul 1.Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.

Muhammet Sait Özbayrak, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" ile yola çıktıklarını kaydetti.

İstanbul’dan AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği vermek için sürekli sahada olduklarını vurgulayan Özbayrak, "Çıktığımız bu kutlu yolda 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul 1.bölge milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim, ülkemize milletimize ve İstanbul’umuza hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin." ifadesini kullandı.

İstanbul Milletvekili Aday Adayı Muhammet Sait Özbayrak, çalışmalarına ilk önce Ak Parti Maltepe ilçe Başkanlığı ziyareti ile başladı. Ziyarette, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, SKM Başkanı Hüseyin Değirmenci ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

Muhammet Sait Özbayrak Kimdir.

24.07.1987 yılında Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde doğdu. İlkokulu Barbaros İlkokulu, Liseyi Sandıklı Lisesinde okumuştur. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olan Özbayrak, Yüksek Lisansını Beykent Üniversitesinde yaptı. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Özbayrak, finsans sektöründe hizmet veren kendi kurduğu firmaların yönetimini yapmaktadır. Özbayrak, Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Okul Hayatı

İlkokulu Barbaros İlkokulu, Liseyi Sandıklı Lisesinde okumuştur. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olan Özbayrak, Yüksek Lisansını Beykent Üniversitesinde yaptı.

İş Hayatı

İstanbul'a geldiğinden bu güne 15 senedir finans sektöründe hizmet veren Özbayrak günümüzde kendi kurduğu işletmeleri yönetmektedir.

(2015) Akbank T.A.Ş

Ticari Krediler

Öğrenim hayatını bitirdikten sonra iş hayatına girmek için İstanbul’a gelmiştir. İstanbul’da Akbank TAŞ. ‘de ticareti krediler bölümünde iş hayatındaki ilk görevine başlamıştır.

(2016) Sermaye Piyasaları

Pazarlama Müdürü ve Üst Düzey Yönetici

Özbayrak bankadaki görevinden istifa ederek sermaye piyasasına hizmet veren aracı kuruluşlarda ilk olarak hazine birimi devamında pazarlama müdürü ve üst düzey yönetici görevlerinde yer almıştır.

(2016) Konya Ticaret Borsası

Finans Yöneticisi

Yüksek lisans döneminde Konya Ticaret Borsasına dijital alanlarda ve finans alanında danışman olarak hizmet vermiştir.

(2017) Gültekin Döviz

Kurucu & Yönetici

Kapalı Çarşı döviz ve altın piyasasında portföyünü genişlettikten sonra kurucusu olduğu Gültekin Döviz isimli döviz bürosunu hizmete açmıştır.

(2018) Özbayrak Altın

Kurucu & Yönetici

Döviz sektöründe elde ettiği deneyimlerden faydalanarak kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Özbayrak Altın'ı kurmuştur.