Maltepe Belediye Ekipleri Kuvars Su adlı işletmeyi Yıkamadı.

Maltepe Belediye Başkanlığı ekipleri aldıkları karara istinaden bu sabah saatlerinde Maltepe Büyükbakkalköy âlim sokakta bulunan bir işletmeye yıkım için gitti ancak ekipler yıkımı gerçekleştiremeden geri döndü.

Maltepe Belediye Başkanlığı ekipleri Belediye Başkan Yardımcıları da dahil olmak üzere Maltepe Büyükbakkalköy Alim Sokakta bulunan Kuvars su adlı işletmeye yıkım için gitti. Çok sayıda zabıta görevlileri, Emniyet Güçleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu yıkım yerinde İlgili firma avukatı hem yürütmeyi durdurma hem de yasak oldukları gerekçesi ile ilgili evrakları yetkililere gösterdi. Evrakları kontrol eden yetkililer ve Maltepe Belediye Başkanlığı Hukuk işleri Müdürlüğü herhangi bir yıkım gerçekleştiremeden geri dönmek zorunda kaldı. Belediye yetkilileri, İşletmenin ruhsat vb. konularında sorunları olduğu gerekçesi ile mühürlemek zorunda kaldı.

Konu ile ilgili işletme avukatı Av.İbrahim Kaya gazetemize açıklamalarda bulundu. Av. İbrahim Kaya, Hukuksuz hiçbir işlem içerisinde olamayacaklarını her şeyi hukuk çerçevesinde çözüleceğini belirtti.

İşte! Kuvars Su İşletme Avukatı Av. İbrahim Kaya’nın gazetemize yaptığı açıklamaları;