Maltepe Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Türk Kızılayı Maltepe Şubesi, ihtiyaç sahibi kimselere yönelik gıda yardımında bulundu. 5000 gıda kolisi ile birlikte nakit yardımlarda, Kızılay personellerince ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

İftar saati önce ve sonra gerçekleştirilen yardımı dağıtımı sırasında Türk Kızılayı Maltepe Şube Başkanı Osman Aktürk, aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunları dinledi. İftar Saatine kadar ya da Sahur vaktine kadar süren yardım dağıtımdan memnun kalan ihtiyaç sahibi aileler ise Kızılay’a hayır duasında bulundu.

Yardım alan Vatandaşlar Kızılay’ın Ramazan ayı ve farklı günlerde de kendilerine yardım eli uzatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Maltepe Kızılay Şube Başkanı Osman Aktürk; Mali durumu yerinde olan işadamlarımızın ve vatandaşlarımızın Kızılay şubemize yaptığı bağışlar neticesinde “Maltepe’deki ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı yapıyoruz. Bağışlar yolu ile Ramazan ayında 5000’e yakın gıda kolisini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Bunları iftara vaktine kadar ve sonra iftar ile sahur vakti arasındaki zaman diliminde dağıttık. Yardım dağıttığımız ailelerin daha önce tespitini yapmıştık. Bunları evlerinde ziyaret edip sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.