Maltepe'de Tanzim satışlar başladı! Fırsatçılar kaybetti

Tanzim satış noktaları kurulması ile vatandaşlar ucuza sebze, meyve ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İstanbul'da 50 noktada İBB tarafından kurulan Tanzim satış noktalarına, vatandaşlar büyük bir rağbet gösterdi. Maltepe meydanında kurulan Tanzim satış noktasına gelen Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, çalışmaları izledi.

Tanzim satış noktalarında ilk etapta domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan ve biber satışı gerçekleşecek. Satışlar öncesi kısa bir açıklama yapan Ak Parti Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Erikçi,"Tanzim Satış yerlerinde satılacak ürünler, Üreticiden alınarak doğrudan tüketiciye ulaştırılacak. örneğin Antalya’dan üreticisinden direkt alınan ürünler uygun fiyatla vatandaşa sunuluyor. Ben bunun marketlerdeki ve pazarlarda pahalı satılan ürünlerin fiyatları da olumlu etkileyeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Erikçi, Tanzim satış noktasının her gün Sabah saat: 09.00’dan akşam saat 19.00’ kadar açık olacağını belirtti.

TANZİM SATIŞ NOKTALARINDA FİYATLAR NE KADAR?

Patates :          2 TL

Soğan :            2 TL

Domates :        3 TL

Salatalık :         4 TL

Patlıcan:           4.5 TL

Sivri Biber :       6 TL

Kıl Biber :          6 TL

Çarliston Biber : 6 TL

Dolma Biber :    6 TL

Ispanak :           4 TL

MAXİMUM SATIŞ KİŞİ BAŞINA

Domates 3 kg

Biber      1 kg

Patlıcan   1 kg

Salatalık  2 kg

Ispanak   2 kg

Soğan     5 kg

Patates    5 kg