Kaymakam Tiryaki Halkla Buluştu. Vatandaş Şikayetleri yağdırdı.

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu ve Maltepe’de bulunan tüm birim Müdürleri ve muhtarların da katılımı ile gerçekleştirilen halk buluşmalarının ikincisi Başıbüyük mahallesi Atatürk parkında gerçekleştirildi.

Kaymakam Tiryaki, vatandaşların istek ve şikâyetlerinin dinlenerek çözüm aranacağı ‘Halkla Buluşmalarının’ devam edeceğini belirterek kurumların çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tiryaki, ‘’bu toplantılarda önemli olan vatandaşlarımızın sorunlarıdır. Sizleri dinlemeye geldik soruları ve sorunları olan varsa dinleyelim’’ dedi.

Başıbüyük mahallesindeki vatandaşlar, imar konuları başta olmak üzere mahallerinde bulunan metruk binalardaki tinerci, uyuşturucu vb. güvenlik sorunlarının öncelikle çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Maltepe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, güvenlik sorunları ile ilgili derhal çalışmalara başlanacağını ve mahalleye birkaç bekçi göndereceğini belirtti.

Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, sorunların çözümü noktasında gerekli kurum müdürlerine talimatlarını verdi.