Ak Partili Meclis Üyesinden CHP.li Belediye Başkanına sitem, sizde insanlıkta kalmamış...

Olay Şöyle gelişti.

Altayçeşme mahallesi istiklal caddesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için incelemelerde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yolda Ak Parti Meclis üyesi Serdar Denizmen ile karşılaştı. Selamlaşmanın ardından Ak Parti Meclis Üyesi ile birlikte bir de fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Kılıç, Sosyal medya hesaplarından bu fotoğrafı paylaşarak şu cümleleri yazdı. ‘’ Altayçeşme mahallesi İstiklal Caddesindeki Trafik sorunu da çözüldü. Halkımızın talepleri doğrultusunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteği ile genişletme çalışmaları tamamlanan yolda Belediye Meclis üyemiz Serdar Denizmen ( Ak Parti Meclis Üyesi) ile birlikte incelemelerde bulunduk.’’

Ali Kılıç Doğruları söylemeyip Algı çalışması Yapıyor.

Ak Parti Meclis üyesi Serdar Denizmen, gazetemize yaptığı açıklamalarda Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı doğruları söylemeyip algı çalışmaları yapmakla suçladı. Ak Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Serdar Denizmen, gelişen olayları anlattı. ‘’ Seçilmiş bir Belediye Başkanı ile karşılaşıldığında selam vermek, almak ya da o an sohbet etmek insani bir duygudur. Oturup çay içip sohbet etmemizde de bir sorun olamaz ancak olmayan bir şeyleri olmuş gibi anlatmak ne insanlığa ne de makamına yakışır. Kendisi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafımızın altına birlikte denetim yaptığımızdan bahsetmiş bu asla doğru değildir.

Expertiz firmam var, o gün çalışmış olduğum ve o bölgede bulunan Barlas otomotive ziyarete gittim. Orada arkadaşlarla sohbet ederken Ali Kılıç beyinde orada olduğu, dışarıda incelemelerde bulunduğundan bahsettiler. Bizde tevafuk, karşı karşıya orada geldik. Ayaküstü sohbet ettik. Yerle alakalı bana durumu gösterdi. Akabinde arkadaşlar Başkanı çaya davet ettiler benim çalışmış olduğum firmaya, orada sohbet hasbihal oldu.  5 dk. Sonrasında da bir fotoğraf çekimi oldu. Fotoğrafı sosyal medyasında paylaşarak benimle birlikte incelemelerde bulunduğunu bahsetmiş Belediye Başkanı ama durum sadece tevafuktan ibarettir ve başkaca bir konu yoktur. Birlikte herhangi bir incelemeye gitmedik’’ Diye konuştu.

Tıkla İzle...

Başkan Ali Kılıç’ın bu ilk algı çalışması değil.

Daha önceki yıllarda da algı çalışmaları yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ak Parti Meclis üyesi ve Grup Başkan Vekili Mehmet Erikci’ye Telefon ederek, İzne ayrılacağını ben gelene kadar Belediye Başkanlığını vekâleten kendisine bırakmak istediğini belirtir. Dönemin Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Erikci ise bu teklifi anında red eder. Ve konu kapanır. Ertesi gün Ulusal Medyada Haber olacağından habersiz olan Erikci karşılaştığı durum karşısında şok olur. Çünkü Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bu durumu algı çalışması yapmak için kullanmış ve Ulusal medyaya servis ederek Ben Maltepe’nin tamamını kucaklıyorum mesajı vererek şöyle söylemiştir.

“Yurtdışı seyahatine giderken koltuğumu vekâleten AK Partili meclis üyesine bırakmak istedim, ‘Bir hafta ilçeyi yönetin’ dedim ama kabul etmediler. Keşke etselerdi. Bu bir ilk olacaktı”