İnce’den Gençlere: Ne işiniz var Hollanda’da, Amerika’da, Kanada’da?

İstanbul'da gerçekleştirilen bir dizi ziyaret sonrası Maltepe İlçesine gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin en son durağı Maltepe oldu.

Maltepe Başıbüyük mahallesinde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde vatandaşların şikayetleri de yansıdı. Başıbüyüklü vatandaşlar Genel Başkan İnce'ye Belediyenin çalışmadığını dile getirdiler. Maltepe'de Atatürkçü Düşünce Derneği ve Maltepe Esnafları ile dertleşen Muharrem İnce'ye ziyaretinde PM Üyesi Zeki Çakır, Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, Memleket Partisi İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Lütfü Somun, Partililer ve sevenleri eşlik etti.

Genel Başkan İnce, aynı günün akşamında Şişli Cevahir Otelde İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosuna katıldı. Atatürk'ün sevdiği şarkıların çalındığı programı dikkatle izleyen Muharren İnce bir de Zeybek oynadı. 

İnce, Burada yaptığı konuşmada Gençlere de tavsiyelerde bulundu.

Gençlerin yurt dışına gitme hayallerini duyduğunda ‘tüylerinin diken diken olduğunu’ söyledi.

Gençlere “Bu ülke bizim. Sokaklarındaki çöpleri siz alacaksınız, yanan ağaçların yerine siz yenisini dikeceksiniz, hudutları siz koruyacaksınız” diyen İnce, onlardan güzel hayal kurmalarını istedi. İnce, şöyle devam etti: “Memleketi terk etmek yok. Siz okuyacaksınız, doktor, mühendis, öğretmen olacaksınız, milletvekili olacaksınız, ülkeyi yöneteceksiniz. Ne işiniz var Hollanda’da, Amerika’da, Kanada’da.”