İBB. Meclisinde CHP’li Grup Sözcüsünün Algısı elinde patladı.

HABER/ÖMER ŞAHİN/İSTANBUL- İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Ak Parti döneminde lüx araçların Ak Partili Milletvekillerine, Ak Parti İl Başkanlığına VB. yerlere tahsis edildiğini ileri sürdü. İddiasını daha da ileri götürerek isimlerini ve plakalarını açıklarım tehditinde de bulundu.

İşte! O Diyaloglar.

CHP Sözcüsü Tarık Balyalı: İBB. Ak Parti döneminde Lüx araç kiralayarak bu lüx araçları ( Mercedes VB.) Ak Parti Milletvekillerine, Ak Parti İl Başkanlığına, vb. yerlere tahsis etmiş.

Ak Parti Meclis Üyesi Muhammet Kaynar: Yok böyle bir şey, Tamamen yalan ve iftiradır.

CHP Sözcüsü Tarık Balyalı: (Elindeki dosyayı göstererek) Bana İsimlerini ve Plakalarını okumaya mecbur bırakmayın. Okursam eltında kalırsınız.

Ak Parti Meclis Üyesi Muhammet Kaynar: Elinde bir belge var da yanlış yapılmış ise iddialarınız doğru ise Yarından tezi yok bu evrakları Savcılığa teslim etmeyen müfteridir. Eğer iddia ettiğiniz gibi kamu malları çarçur edilmişse Savcılığa Giderek gereğini yapmalısınız. Yapmaz iseniz müfterisiniz. Eğer Savcılığa gitmez ve elinizde iddia ettiğiniz evrakları vermez iseniz Sizin hakkınızda Biz Savcılığa Suç Duyurunda bulunuruz, Lütfen gereğini yapın.

CHP Sözcüsü Tarık Balyalı: Merak etmeyin biz hukuka gittik. İstanbul Valiliğine Suç Duyurusu Yaptık. Valilikten Soruşturma İzni bekliyoruz.

Ak Parti Meclis Sözcüsü Faruk Gökkuş:  Siz Algı peşindesiniz. Valiliğe gittiler. Ellerinde bir şey olmayınce Red yediler. Mahkemeye gittiler. Ellerinde bir şey olmayınca Red yediler. Bundan bile haberiniz Yok.

Ak Parti Meclis Üyesi Muhammet Kaynar: Siz Bunları, Böyle söylerken Kanım Dondu. Böyle siyaset olacaksa, olmaz olsun böyle siyaset. Sözleri ile Fazilet Durağında Söz söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gönderme yaptı.