CHP Maltepe İlçe Başkanlık Seçimleri için Çirkin İddialar

Maltepe Belediye tesislerinde delegelere ve partililere bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Konuşmasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i İlçe seçimlerine müdahale etmekle suçladı ve kendisini Genel Başkan Kemal Kılıçoğlu’na şikâyet ettiğini dile getirdi

Kılıç; ''Maltepe’ye Dışarıdan Müdahale Var.''

Başkan Kılıç, "Maltepe'ye dışardan müdahale var. Ben kendisini çok kötü bozdum. Elini uzattı, benim sana verecek elim yok. Maltepe'den de elini ayağını da çek. Bu genel başkana da ihanet ediyor. Maltepe de içki masalarında gençlerle siyaset konuşuyor. Ben bu konuyu genel başkanla konuştum. Elini ayağını çeksin. Sen Maltepe'de belediye başkanı adayı olmak istiyorsan 2,5 sene sonra karşıma çıkarsın. Ben ilçe başkanlığı seçimine, sürece müdahale olmayacağım" sözlerine salonda şaşkın bakışlar oluştu.

Adıgüzel; ''Dedikodularla uğraşacak Vaktim Yok''

İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adı Güzel ile görüşerek Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın hakkındaki sözlerini soran gazetemiz Genel yayın yönetmeni Ömer Şahin’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adıgüzel; ''Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısıyım. Partimiz iktidara yürüyor. Yoğun bir tempoda partimizin iktidarı için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız karşısında ufak hesaplar ve dedikodularla uğraşacak vaktimiz bile yok. Ben, başkaları gibi partimizin iç sorunlarını medya üzerinden konuşmam, partimizin bir duruşu ve ilkeleri vardır. ‘’ diye konuştu.