CHP Maltepe İlçe Başkanlığını Onursal Adıgüzel mi? Düşürdü.

Ümraniye, Sultanbeyli’den sonra CHP Maltepe’de de başkan ve yönetim düştü. Mevcut yönetim ve Belediye Başkanı ile anlaşmazlıklar yaşayan Maltepe İlçe örgütünde 9 ilçe yöneticisinin istifa etmesi sonucunda başkan ve yönetim düştü. İlçeye Kayyum atandı.

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyelerinin istifası ile birlikte CHP, Maltepe ilçe yönetimine seçim sürecine kadar Berkay Düzce kayyum olarak atandı.

CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ DÜŞMESİNDE ONURSAL ADIGÜZEL PARMAĞI

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı bazı üye ve yöneticileri CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in Yönetimdeki bazı kişi ya da kişileri etkileyerek istifa etmelerinin istediğini öne sürdü. İstifa etmek istemeyen bazı yöneticilerin Onursal Adıgüzel’in temennileri sonrasında istifa ettiği bilgisi medya gündemine düştü.

ONURSAL ADIGÜZEL; ‘’ TEK BİR KİŞİ İSPATLARSA SİYASETİ BIRAKIRIM’’

Eleştirilenlerin odağındaki isim olan İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkanı Onursal Adıgüzel’e Önce Memleket Gazetesi ulaştı.

Adıgüzel, Gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’CHP Maltepe İlçesinde 9 kişinin istifası ile yönetim düşmüş ve sonrasında parti tüzüğümüze göre hareket edilecektir. Şahsımın Maltepe ilçe yöneticilerinin istifa etmeleri yönünde telkinlerim olduğunu iddia edenler, başarısızlıklarını gizleme çabası içerisindeler. Eğer ki, Şahsımın herhangi bir ilçe yöneticisini aradığımı, mesaj attığım o veya bu şekilde istifa etmeleri yönünde telkinlerim olduğunu ispat etsinler, bende söz veriyorum siyaseti bırakacağım. Bunlar kabul edilebilinir ve doğru olmayan konulardır.’’ Diye konuştu.