CHP Maltepe Belediye Başkan A.Adayı Av.Durmuş Türk Projelerini açıkladı.

CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Türk, bugün CHP ilçe başkanlığında adaylık açıklamalarında bulundu. yoğun bir kalabalıkla açıklamalarını gerçekleştiren Av.Durmuş Türk, Maltepe'yi ve İstanbul'u tekrar kazanacakarını belirtti.

İşte! Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Türk'ün açıklamaları

''Gazi Mustafa Kemal Atatürk benim 2 büyük eserim vardır, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk partisidir derken tam da bizler gibi anadolu'nun köylerinde okuyup eşit yurttaş olmamıza imkan tanıyan, Atatürkün kurduğu Cumhuriyeti ve bizleri bu ülkede söz sahibi olma, ülkeyi yönetme imkanı tanıyan büyük ailem, Cumhuriyet Halk partilimize yürekten teşekkür ediyorum. İşte!,  bu Cumhuriyet, Bizleri köyden aldı. Devletin parasız yatılı okullarında okuttu ve avukat yaptı. Katılımcı, şeffaf, çoğulcu, demokrasiyi anlayışımız rehberimiz olacaktır. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızın temeli, halkın sesi, hakkın sesidir anlayışı olacaktır. diye konuştu.

Maltepe'deki sorunların tamamını bildiklerini söyleyerek konuşmasına devam eden Türk, 2019 yerel seçimlerinin yargı tarafından nasıl engellendiğini anlatarak şöyle devam etti.
''2019 yerel seçimlerinde halkın sesi, yargı karalarıyla engellemeye çalışıldı. Türkan saylan kültür merkezinde 2019 yerel seçimlerinde hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi yeniden vermeye bizler hazırız.

Türkan saylanın dediği gibi, eğer bir yerde bilime demokrasiye, barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa sönmeye hakkın yoktur ışıyacaktır. Ölüme saniyeler kalmış olsa bile işte bu mücadele azimle kararlılığı bizlere 31 mart'ta başlayıp 23 haziran'a kadar sandıklara sahip çıkma olumlu ve gururunu yaşattı. Aynı mücadeleyi yeniden verip istanbul'u yeniden kazanacağız.'' sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.