CHP Eski İlçe Başkanı Hasan Solmaz Yeniden Başkanlığa Aday

Maltepe’de yapılacak olan CHP İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi, Başarılı ve duayen Başkan Hasan Solmaz’da aday olduğunu açıkladı. Solmaz;” yaşadığım Maltepe’ye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetinin temel taşı olan Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum.” Diye konuştu.

CHP Maltepe ilçe Başkanlığı seçimleri yaklaşırken daha önce İlçe Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten, Başkanlığı döneminde 6 seçim geçiren ve 6 seçimde CHP’yi Maltepe’de seçim birincisi olarak çıkaran ve buna göre çalışmalarını yürütmüş olan Hasan Solmaz’da yeniden CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Solmaz açıklamasında; “üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün ve delegasyonunun şahsıma değer verip, sahip çıkacaklarından hiçbir şüphem yoktur. Yapılacak olan İlçe kongremizin partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor; ilçe başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kongre sürecinde kaybeden olmayacaktır, kazanan ise Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.” İfadelerine yer verdi.