Altılı masada Operasyon çekenler başarılı olamadı

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, basında Memleket Partisi’nin “ambargolu olduğu kanallarda” bile haber olmasını sağlayan bir konuyla; istifalara başlamak istiyorum” diye söze başlayan Sayan, “Memleket Partisine operasyon çekmek isteyenler yine başarılı olamadılar, olamayacaklar da” dedi. Sayan sözlerine şu şekilde devam etti:

TIPIŞ TIPIŞ OY VERDİRİLECEK CUMHURBAŞKANI ADAYI PLANLANIYOR

“Aslında 6’lı masanın yine tıpış tıpış oy verdirebilecekleri bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayı planladıklarını ve bu yüzden Memleket Partisine operasyon yaptıklarını düşünüyoruz.  Memleket Partisi kurulduğu günden bu yana ilkeli duruşunu hiç bozmamıştır. Bizim yolumuz belli, söylemlerimiz belli. 17 Mayıs 2021’den bu yana ne söylüyorsak yine aynı şeyleri söylüyoruz.”

GÖNÜLDEN BAĞLI OLAN İNSANLARI YIKAMAZSINIZ

“Biz 63 ilde, 400 ü aşkın ilçede örgütlü bir partiyiz. İl ve ilçe başkanlarımızla, parti yöneticilerimizle görevimizin başında, dimdik ayaktayız. Bu istifalardan sonra ne bir il ne de bir ilçe başkanımız istifa etmiştir. Bize istediğiniz operasyonu çekseniz de nafile. Gönülden bağlı olan insanları yıkamazsınız! Biz dimdik ayaktayız, katlanarak artan motivasyonumuzla görevimizin başındayız.”