Ak Partili Erikci'den CHP'ye Dönüşüm serzenişi

Önceki dönemlerde İBB Meclis üyeliği görevlerinde de bulunan Erikçi, Gülsuyu Gülensu ve Başıbüyük planlarını İBB'den geçirilmesinde aktif rol oynadı. 

Erikçi şunları söyledi; ''İBB'de görev yaparken Gülsuyu Gülensu ve Başıbüyük planlarını İBB'den geçirdik. Yaklaşık 10 yıla yakın bir süre geçti ama hala kentsel dönüşüm gerçekleşmedi. İcra Makamı Maltepe Belediyesi CHP'li Belediye ve bu noktada vatandaşını düşünmek yerine farklı işlerin peşine Düştü.

Oysaki Ülkemiz ve Maltepe Deprem bölgesinde olduğu için Kentsel yenileme önem arz ediyor. Yıllardır Maltepe'de gerçekleşmeyen bu dönüşümü konunun uzmanları olan Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi ve İBB. Başkan Adayı Murat Kurum'un kazanması ve gerçek belediyecilik sayesinde çözecektir. Maltepe Belediyesinin Ak Partiye geçmesi ve sorunların bir an evvel çözülmesi elzemdir ve milletimizin yararına olacaktır. 

Ak Parti, Depreme karşı dirençli şehirler yapacaktır. Dolayısı ile Bu seçimde partileri değil depreme karşı sağlıklı şehirleri oylayacağız Maltepeli vatandaşlarımızın ferasetine güveniyor ve seçimlerde ürettiği projeleri birbir hayata geçirecek olan gerçek belediyeciliği hayata geçireceğine inanıyorum'' diye konuştu.