Ak Parti Maltepe İlçe Başkanından Belediye Başkanına Uyarı

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, bugün Maltepe Belediye meclisinde yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Erikci, Başkan Kılıç’a seslenerek “her toplantıda meclisin huzurunu kaçıran Şımarık Çocuğunuza sahip çıkın” dedi.

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, Türk bayrağını yırtan AP üyesi Yunan milletvekili Ioannis Lago sebebi ile Yunan yetkililerini uyaran, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu şunları söylemişti; 'Sizin bir şımarık çocuğunuz var'. Milli Savunma Bakanlarına öyle söylüyorlar, 'Bizim bir şımarık çocuğumuz var' diyorlar. 'Şımarık çocuğunuza sahip çıkın da bizim güvenlik güçlerimizin elinden bir kaza çıkmasın', bunu hatırlatıyoruz." demişti

Bende Buradan Başkan Kılıç’a sesleniyorum. “ sizinde bir şımarık çocuğunuz var. Adı da Besim Ünsaldı, CHP’li arkadaşları öyle söylüyorlar. Bu Şımarık çocuğunuz, Gurup Başkan Vekili dinlemez, Meclis Başkanını dinlemez ve her seferinde meclisin huzurunu kaçırır. Her seferinde meclis üyelerine sataşır, bazen ağır bazen hafif sözler sarfeder. Sayın Başkan, O şımarık çocuğunuza sahip çıkın, Meclisin huzurunu bozmasın, Yoksa biz adabı ile susturmasını biliriz.” Diye konuştu.