Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Zeynettin Aydın Basınla Buluştu.

Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Zeynettin Aydın Bugün Basınla bir araya geldi.

İşte! Zeynettin Aydın’ın basın toplantısından satır başları;

MALTEPE'YE VEFA BORCUMUZ VAR

Maltepe bizim yaşam alanımız. Bulunduğu konum itibarıyla ulaşımı kolay bulan bir ilçe. Maltepe'ye bir vefa borcumuz olduğu için yola çıktık. Yola meclis üyeliği adaylığı meclis üyeliği adaylığı yaptık. Ben tarımcılık yapan bir ailenin evladıyım.

MALTEPE'YE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

2019 da belediye başkan aday adaylık sürecimiz oldu. Zaman hızlı geçiyor. Tekrar bir seçime daha gidiyoruz. Maltepe'ye hizmet etmek istiyoruz. Maltepeli olmaktan Ak Partili olmaktan gurur duyuyorum.

MALTEPELİLİK BİLİNCİ BİZE YERLEŞTİ

Belediye başkanı ulaşılabilir olacak ve Maltepeli olacak. Maltepelilik bilinci bizlere yerleşti. Ak Parti' Maltepe'de 9 aday adayı var. Hepsi birbirinden kıymetli. Partimizi kıymetlendiren aday adaylarına tebrik ediyorum. Maltepe'nin hizmete kavuşmasını istiyorum. Tüm adaylıklarımda seçilmesekte yine Maltepe'de kaldık.

GÖNÜLLÜ ORDUSU KURACAĞIZ

İddiamız ve amacımız Maltepe'yi hizmetle buluşturmak. Biz samimiyeti kardeşliği Ak Parti çatısı altında öğrendik. 5 binden fazla insanla gönüllü ordusu kurmak istiyoruz. Bu sayı çarpan etkisi yaparak daha fazla kişiye ulaşacağız.

KAMUOYUNDA AK PARTİ YAPAR ALGISI VAR

Ak Parti 22 senedir ülkenin her yerinde hizmetler yaptı. Artık bu hizmetler vatandaşlar için sıradan olmaya başladı. Artık Ak Parti yapar algısı var. Yapmaya da devam ediyor.

Bizim kimsenin şahsiyetiyle işimiz olmaz bu bir siyasi yarıştır, iddiadır. Kimseye düşmanlığım yok.

Bu bir yerel seçim burada kişilik öne çıkar. Gençlik çok ideolojik bakmıyor. Samimi olursanız onların kalbine girebiliyorsunuz.

Siyaset bizim mesleğimiz değil, hizmet etmek istiyoruz. İnsanların taleplerine cevap vermek bizi mutlu ediyor. Sivil toplum ve siyasetin sermayesi insandır. Onları mutlu etmek zorundasınız.

Adaylık nasip olursa. Hayırlısıyla nasip olsun. Adaylık olursa, binler on binlerle karşılaşırız ve Maltepe'ye ciddi elektrik, sinerji veririz.

Cumhurbaşkanımızın kanatları altında oturmak değil, yükünü hafifletmek istiyoruz. AK Parti'yi kazanıp Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyoruz.

Maltepe'yi almak için geliyoruz. Gaybı Allah bilir. Niyetimiz bu. Teşkilatımız emekleri fazla.

Ak Parti hizmet eder, Maltepeliler de bu hizmetlerden istifade eder. Meclis üyeliğimizde Maltepe'ye hizmet almak için çalıştık.

Futbolu çok seviyorum. Maltepespor 2.ligdeyken kıymet katıyordu. İstiyoruz ki eski günlerine dönsün. Ömer Başkanı görüyoruz. Gayreti takdire şayan. Sahilde sporu genişletebilir Orhangazi Parkı'nı değerlendirebiliriz. Ak Parti yerelde iktidara kavuştuğu zaman hizmeti fazlası ile yaparız. Ayağa yere basan projelerimiz var. Aday olduğumuzu açıklayacağız.

Bizimle beraber Ak Parti kadroları da farkındalığı yaşayacaktır. Biz bu mücadeleyi de seviyoruz. Heyecanlıyız, iddialıyız. Uygun görülürsek Maltepe'yi de almak istiyoruz.